Crònica: Mini blau i Mini taronja al Tim Andorra 2016

Aquest darrer cap de setmana el Mini blau i el Mini taronja van poder gaudir del torneig Tim Andorra 2016 amb quatre equips més del nostre club.

Vam marxar divendres direcció Andorra, a l'endemà ens esperava un dissabte ple de partits de bàsquet.

El Mini blau començava a primera hora amb el St.Ignasi B, després de dinar amb el St.Pere Terrassa B i per acabar la tarda vam jugar amb Els Monjos BC. Diumenge vam jugar amb l'E.Pia Granollers Groc. Per la majoria de jugadors era la primera vegada que competien fora de Girona i van conèixer equips molt intensos que no donaven cap pilota per perduda i que els exigia estar molt atents i concentrats durant els partits. En atac ens va costar trobar continuïtat en el joc, però vam veure contraatacs molt bonics i algunes jugades en què vam ser capaços de doblar la pilota buscant la millor opció. En defensa, ens vam haver de posar les piles, perquè el joc era ràpid i a vegades perdíem de vista el nostre defensor. En general vam competir tots els partits, amb l'excepció del partit amb el Sant Pere que vam estar k.o. i ens va costar molt entrar en joc. Tots aquests partits ens han servit, primer per passar-nos-ho molt bé, i segur, segur, que ens ajudaran a millorar a nivell de joc.

St.Ignasi B 45 - B.Vilafant Blau 31
B.Vilafant Blau 17 - 56 St.Pere Terrassa B
Els Monjos BC 25 - 39 B.Vilafant Blau
E.Pia Granollers Groc 34 - 33 B.Vilafant Blau

El Mini taronja s'estrenava dissabte amb La Salle Bonanova, que acabaria sent el guanyador de la nostra lliga, i a la tarda vam jugar amb el CN Terrassa A. Dos partits de cara i creu; el primer amb molt de ritme i encert, un molt bon joc d'equip. El partit ens exigia estar el màxim de concentrats i ho vam aconseguir. Segurament va ser el nostre millor partit del torneig; vosaltres estàveu molt satisfets del vostre joc i per això, sense saber si havíem guanyat o perdut, vau acabar tots amb un somriure de satisfacció a la cara. El partit de la tarda se'ns va entravessar i no vam saber competir. Diumenge ens jugàvem passar a la final amb el Premià de Dalt, tot i que no vam fer un mal partit, el Premià tenia jugadors molt alts i vam patir molt en el rebot. Vam tenir poc encert i al final vam badar una mica en defensa, el que va permetre als de Premià fer algunes cistelles molt fàcils. Després de dinar jugàvem pel 3r i 4t lloc amb l'ABB Bufalà 2, un partit en el que vam tornar a córrer i en el que vam tenir un gran encert en el tir exterior.

La Salle Bonanova 48 - 54 B.Vilafant Taronja
CN Terrassa A 42 -  B.Vilafant Taronja 29
Premià de Dalt 49 - 42  B.Vilafant Taronja
ABB Bufalà 34 -  B.Vilafant Taronja 73
 
Més enllà dels partits de bàsquet, que segur que ens ajudaran a créixer com a jugadors i jugadores, els entrenadors ens quedem amb la vivència d'haver compartit aquests dies amb un grup molt bonic de nois i noies; esport, companyerisme, spa, banyadors i gorros, àpats, neu, termòmetres, rialles i abraçades, bosses i maletes, algun moment incontrolat de geni, autobusos amunt i avall, corredisses, cansament i il·lusió, habitació Zen, let's go Scotland, let's go... molt i molt contents d'haver compartit tots i cadascun d'aquests moments amb vosaltres. Que sapigueu que no només creixeu vosaltres com a jugadors, també ho fem nosaltres com a entrenadors. Moltes gràcies!

 
 
 
 
 

Comentaris