Crònica Mini masculí: B. Vilafant Blau 70 – Gegant del Rec CB Salt 32

Han jugat: Albert, Ciro, Dani, Nico, Toni, Carla, Ruth, Núria, Jordina i Martí.

Bon partit el que es va jugar aquest dissabte a Vilafant contra el CB Salt. Veníem d’un cap de setmana intens al Torneig d’Andorra amb moltes experiències noves i de veure molt bon bàsquet.

La convivència amb molts equips de fora i plantar cara a la intensitat de joc que presentaven, ha marcat el partit d’aquesta jornada.

Hem sortit intensos, forts i concentrats en atac. Aixecant el cap i, per fi, atrevint-nos a plantar cara als 1x1. Aspecte més negatiu ha estat la defensa. Aconseguíem fer bàsquet, però tots aquests bàsquets rebien resposta, acabant el primer període 6-6. Sabíem en el que erràvem, i al segon quart vam sortir disposats a posar solució i a millorar encara més l’atac. Els entrenadors sabíem que éreu més capaços i efectivament els resultats dels períodes posteriors (10-1, 10-2, 12-2, 12-6 i 12-4) ens reflecteixen com va anar el partit.

Malauradament, en el setè període vam baixar els braços, vam donar el partit per guanyat i vam decidir deixar la intensitat en un segon o tercer pla... els resultats dels dos últims períodes (6-7 i 2-4) ens mostren com vam desconnectar del partit. Falta de físic? Cansats? El rival era el mateix, però nosaltres ja no.

Estem molt contents de la millora que heu fet tant individual (que és boníssima) com col·lectiva. Quan jugueu calmats, confiats i sense por al contacte sou imparables, sortint a la llum detalls tècnics brutals que ens fan sentir orgullosos de vosaltres i de la vostra progressió.

Progressió de joc, perquè d’humilitat i de qualitat humana ningú us supera.

Moltes felicitats petits! Fins la setmana que ve.

Comentaris