Crònica Mini masculí: Bàsquet Vilafant blau 56- C.B Llagostera 41

Han jugat: Albert, Nico, Ciro, Jordina, Carla, Damià, Pol, Biel i Xavi.

Es podria dir que el partit jugat aquest cap de setmana ha sigut el pitjor de la temporada.
És cert que hem encarat el partit amb un equip ple de baixes, però no és excusa per explicar l'actitud mostrada a pista.

Entràvem a jugar confiats, davant un C.B Llagostera que no ens havia posat complicacions al partit d'anada, però ja sabeu, un partit no està guanyat fins que sona la botzina final.

En atac molt espesos, amb massa bot i sense passar la pilota als companys. Volíem solucionar el partit cadascú pel seu compte, fet que comporta que al final ningú es senti a gust a pista.
La defensa es podria definir com un vertader "coladero". Zero intensitat i les cames totalment oblidades. Conseqüència: faltes innecessàries i bàsquets fàcils del rival.

No ha estat fins l'últim quart que hem decidit concentrar-nos. Ja hem entrat a pista seriosos i no rient i fent tonteries al·lienes al joc. Li hem donat importància al partit i sobretot al rival. Hem pujat el braços, lluitat pel rebot i passat la pilota culminant boniques jugades EN EQUIP. I és així com es guanyen els partits! Ens ho hem passat bé només 6 dels 48 minuts que dura el matx, quan ho podríem haver fet des del minut 1. Per això us preguntem; realment ho voleu així? Perquè nosaltres no.

Ja sabeu com hem de jugar per passar-ho bé, fem-ho així el cap de setmana següent durant el últims 48 minuts de la temporada!

Per últim donar les gràcies a en Pol, Biel i Xavi per donar-nos un cop de mà! No us heu arronsat en cap moment, "chapeau"!

Ens veiem la setmana que ve!

Comentaris