Crònica Mini masculí: Unió Girona 66 - Bàsquet Vilafant Taronja 85

Parcials: 4-11/4-12/10-11/11-12/4-8/17-8/11-10/5-13

Han jugat: Mar, Ruth, Nil, Sergi, Jofre, Jan, Nora, Martina i Pep.

Aquest dissabte vam jugar el penúltim partit de la temporada, contra un equip amb un parell de jugadors de molta envergadura.

Lògicament ens va costar molt controlar el rebot, però hi vam anar amb més ganes que ens molts altres partits i els hi vam complicar la vida en aquest aspecte.

El partit va estar marcat per dues parts ben diferenciades. Els primers cinc quarts, quan recuperem la pilota sortim ràpid i som agressius en atac. Això sí, en massa ocasions ens precipitem i fem tirs poc treballats o amb el defensa a sobre, cosa que provoca moltes errades per part nostre.

Quan movem la pilota i ens movem nosaltres, aconseguim un munt d'accions positives per a l'equip. Ens falta aquest punt de paciència en atac.

El sisè i el setè quart, deixem de córrer i la nostra defensa també baixa de intensitat. Els gironins aconsegueixen moltes cistelles fàcils i nosaltres en atac seguim sent molt poc agressius, abusant dels tirs exteriors sense gaire criteri. Al final del setè i a l'últim quart, tornem a agafar les regnes del partit i a imposar el nostre joc.

Agrair a la Nora i a la Martina que vinguessin a ajudar-nos. Fins dimarts!

Comentaris