Crònica Premini femení: Unió Vedruna Negre 43 - 47 B.Vilafant

Ahir dissabte les nenes del premini femení pujaven al bus per anar a jugar a Girona. Ens enfrontaven contra el Vedruna un equip que ja coneixíem de la primera volta, sabíem que seria un partit igualat.

Van jugar: Laia Pons, Helena, Mar, Ona, Èrica, Laia Tejero, Berta i Estel. Aquest cop ens faltaven l'Abril i la Georgina, esperem tenir-les de nou amb nosaltres ben aviat.

El partit començava amb molt encert per part nostre, ens entrava tot. A més a més ens la passàvem molt bé i corríem al contraatac quan recuperàvem la pilota. A diferència d'altres dies, teníem afinada la punteria i això és perfecte si a sobre ets capaç de llançar més que les rivals.

Al tercer quart sortim una mica desconcentrades i el Vedruna ho aprofita. La bona defensa que havíem fet fins el moment desapareix i les de Girona es troben sovint amb situacions de superioritat numèrica. Quan perdem la pilota cal baixar a defensar totes 5, sinó, posem les coses fàcils a l'atac.

A la segona part notem el cansament acumulat i ja no anotem amb la mateixa facilitat. Cal millorar també el bot, molts cops mirem la pilota i per aquesta raó no veiem a les companyes desmarcades.

El partit s'ajusta durant la part final i ens trobem un cop més amb una pròrroga. Cal felicitar a les jugadores perquè en cap moment s'arronsen i demostren tenir caràcter als moments importants.

Bones fires a tothom i fins dijous!

Comentaris