Crònica Premini masculí: Bàsquet Vilafant Blau 69 - CB Bescanó 57

Han jugat: Biel C., Biel B., Joan, Marc, Xavier, Pol S, Haitam, Pol B., Xavi L., Ivan i Martí. 1 triple (Biel B). Tirs lliures (4/8). 14 faltes. 1 eliminat (Biel B al 48').

Parcials: 4-10, 3-5, 12-0, 10-13, 6-13, 12-7, 8-9, 14-0.

L'últim partit de la temporada contra un Bescanó molt millorat i treballat pel que fa la primera volta. Felicitats pel treball dels jugadors i de l'entrenador.

Partit igualadíssim, des de l'inici fins al final. Hem començat molt adormits (no serà per l'hora) i amb molta precipitació en atac. Al 3r quart hem començat a jugar com sabem fins al final del partit. Hem lluitat cada pilota com si fos la última, hem sortit al contraatac, no hem perdonat gaires cistelles fàcils... En fi, el que volíem els dos entrenadors que féssiu des de fa temps. Segurament us hi heu posat per l'equip rival que era, un equip molt semblant al nostre, i és on ho heu hagut de donar tot. Els entrenadors estem molt orgullosos del partit que heu fet! Felicitats!!!!

Al final del partit, ha vingut un dels grans plaers de la vida... LA PIZZA! Us l'heu merescut!

Què dir d'aquesta temporada? Doncs a la primera fase, no érem l'equip que som, ni molt menys. Molts era el vostre primer any en aquest esport i tot va venir de nou.

A partir de la segona fase, ja va ser diferent. Heu demostrat, partit rere partit, com aquest Bescanó, que no sou d'aquest nivell (C), sinó del següent (B). Heu millorat molt en bastants aspectes de tècnica, tàctica i actitud. Els dos entrenadors, esperem, que acabeu de gaudir dels entrenaments que queden, i dels propers anys d'aquest gran esport que és el bàsquet!

PD: PARES, sou molt bona geeeent!

Felicitats pel partit i per la temporada! Ens veiem dijous que ve!!!


Comentaris