Crònica Premini masculí: Bàsquet Vilafant taronja 62 - Masmitjà A 57

Han jugat: Rubén, Enric, Dídac, Roger, Arnau, Ian, Neó, Joan, Martí i Bernat. 1 triple (Rubén). Tirs lliures (7/27). 23 faltes. Cap eliminat

Parcials: 9-3, 6-15, 15-4, 4-7, 9-8, 6-7, 7-4, 6-9.

Partit igualadíssim entre dos grans equips.

Comencem dominant el rebot, tenim més intensitat que els gironins. En el segon quart, es gira la truita. A partir d'aquí, comença el partit de veritat, on els dos mostren la seva màxima intensitat, tant en atac com en defensa.

Hem perdut moltes pilotes, possiblement a causa dels nervis i la intensitat del joc. Hem de trobar la calma, tinc la pilota, tinc el que volen els dos equips. No hi ha pressa. I l'altre punt destacable a millorar són els tirs lliures (7/27). En part, pot venir de la mateixa causa que el problema anterior.

Heu jugat un partit immens amb cinc oberts, passar i tallar, llegint avantatges en atac, dominant el rebot en el major transcurs del partit. En fi, tots ho heu donat tot i més. La concentració que heu tingut avui ha estat brillant.

Per acabar, us felicito per tota la temporada que esteu fent. Sabeu guanyar i perdre, i això és el més important. Felicitar l'equip rival si us ha estat superior, ho teniu per la mà. Demanar perdó si heu fet mal algú, sou els primers. Sou uns grans esportistes i practicants d'aquest esport, com tot el club en general. Ensenyar un esport no només és fer jugar, sinó educar també.

Bon cap de setmana i MOLTES FELICITATS!!!!
 
 

Comentaris