Crònica Premini Mixte: CE Joventut Celrà 67 ­- Bàsquet Vilafant Negre 17


Han jugat: Isaac, Àxel, Laia, Unai, Mariona, Eudald, Àlex, Queralt i Roger.
Parcials: 8-­0, 6-­0, 2­-8, 18-­2, 12­-4, 9­-0, 2-­3, 15-­0.

Aquest passat dissabte a les 10:00 del matí, el premini mixte negre es desplaçava a la pista del CB Celrà. Tot i fer un començament de partit bastant dolent, els petites/s de Vilafant van treure orgull per seguir treballant per l'equip. El joc va ser una autèntica muntanya russa, o ho fèiem molt bé o no en veiem passar ni una. En els moments bons l'equip va sorprendre positivament amb bones accions individuals (canvis de mà) o col∙lectives (bones passades a l'espai).

S'ha de millorar moltíssim la defensa, ja que ens van fer molts punts amb entrades o tirs totalment alliberats, no pot ser que ens facin tants punts fàcils. A banda de la defensa, en atac es van veure boniques accions que no vam aprofitar per anotar. També cal comentar que teníem baixes importants per afrontar el partit. Malgrat això el varem tirar endavant el partit.

Ja queda poc per acabar la temporada, hem de divertir-­nos cada partit al màxim i acabar de donar una mica de gas en els entrenaments per veure les grans coses que poden fer aquestes/s petits i petites valentes/s.

L'entrenador està molt content i orgullós de tots els components de l'equip!!

Comentaris