Crònica Premini Mixte: ­ F.D Cassanenc­ La Salle A 68 ­ Bàsquet Vilafant Negre 18

Han jugat: Àlex, Isaac, Àxel, Xènia, Mariona, Queralt, Unai, Pere, Roger i Marina.

Aquest passat dissabte 21 de Maig ha estat l'últim partit pel nostre equip de premini mixte. El partit s'ha disputat a la pista exterior de l'escola la Salle de Cassà de la Selva.

Els de Vilafant han intentat entrar al partit però els de Cassà no els hi han posat gens fàcil. D'altra banda les condicions exteriors de la pista han afavorit als locals en un dia molt calorós.

Tot i les ganes de fer les coses bé, la qualitat tècnica dels de Cassà i el bon joc en equip (per mi l'equip més bo de la categoria) han demostrat perquè estan a la part alta de la classificació.

L'equip visitant ha enllaçat bones accions en contraatacs, amb bones passades i jugades individuals que han permès sumar alguns punts a un equip amb conceptes defensius molt entrenats i consolidats.

Tot i això els entrenadors estan molt contents del progrés individual i en equip dels seus jugadors i jugadores. Malgrat les adversitats que han tingut: no entrenar junts, a començar a competir a mitja temporada, amb entrenador nou, l'equip ha sigut una pinya.

Crec que tots els nostres jugadors i jugadores s'ho han passat bé ,que és l'important, en aquesta bonica etapa de formació.

Espero veure­-us l'any que ve amb més ganes que mai per seguir aprenent i creixent com a jugadors/es i sobretot persones.
 
 
 

Comentaris