Crònica Sènior femení: FD Cassanenc "A" 42 - Bàsquet Vilafant 51

Han jugat: Paula, Laia C., Elena, Laura, Mar, Marta, Clàudia, Nere, Ruth, Gio, Laia S., Carme

El calendari és capritxós i a la penúltima jornada de lliga ha volgut que les nostres es juguessin mantenir esperances de quedar en 2a posició al camp del Cassanenc. Equip que fins avui era el que tenia aquest privilegi.

Tot i les baixes rivals, sabíem que ens esperava un partit dur, travat i en el que costaria molt imposar el nostre ritme de "despelote organitzat". Un inici prou inspirat ens donava el control del partit momentàniament. Després de 6 minuts han aparegut els nervis i d'aquí fins al descans un cúmul de despropòsits d'ambdós equips, on el menys dolent han estat les locals, han fet que anéssim al vestuari 3 per sota amb sensacions estranyes però amb tot per decidir.

Comença el 3r quart amb pilota per elles. I des de la primera acció defensiva sabem que ja res serà igual. Comencem a córrer, posar-hi ritme, passar la pilota i jugar al que hem proposat aquest any. Resultat? 12-22 i la sensació que no s'escaparà el partit. D'aquí fins al final som lleugerament superiors i la victòria no perilla.

Queda un partit a més, a casa, contra un rival molt perillós. Una final on guanyar ens dóna el sotscampionat i l'ascens a 2a catalana. I una derrota? Una derrota ens deixaria terceres i els entrenadors ens sentiríem igual d'orgullosos del que heu demostrat tota aquesta temporada. Dissabte vinent el pavelló ha de ser una festa, guanyem o perdem, aquest equip es mereix que les recolzem en un dia tan maco i on intentarem competir i deixar-ho tot a la pista. T'ho perdràs?