Crònica Sènior masculí: B. Vilafant 56 - 36 B.C. Palafrugell

Han jugat: Castillo, Adrià, Nebot, Pere i Sergi - cinc inicial - Fita, Vicente, Quintana, Àxel, Capel, Brun i Parra.

Parcials: 8-7, 11- 9, 21-8, 16-12.

Encaràvem l'últim partit amb els deures fets però amb ganes d'acabar amb balanç positiu, i així ho hem aconseguit, val a dir que contra un equip que ens va guanyar de 22 a la primera volta, però que venia a Vilafant amb moltes baixes.

1q: Partit de costellada amb ritme molt baix, defenses més o menys intenses però atacs sense ritme ni objectiu.

2q: Seguim en la tònica del primer quart, pocs atacs, poques possessions i molt llargues.

3q: Canvi de ritme en el partit, tant nosaltres, molt més agressius, 4 faltes en 2:30", i aconseguint sortir al contraatac, la nostra banqueta més àmplia ens permet mantenir el ritme tota l'estona i ens permet marxar en el marcador, anotant més punts en un quart que en tota la primera part.

4q: Sense ser com els somnífers dos primers quarts, baixem el nivell, però la distància es manté i aconseguim la 16 victòria de la temporada.

El partit ens ha servit per poc més que per acomiadar la temporada amb un balanç millor que l'any passat, i depenem del que faci el Salt demà per saber si acabem 5 o 6.

Ara ens toca fer el balanç intern, l'autocrítica i pensar i planificar la temporada vinent.

També ens ha servit per acomiadar l'Albert i en Gerard que pengen les botes.