Crònica Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 72 – 65 C.B. Garrotxa - Santjoanenc B

Juguen: Vicente, Nebot, Adri, Ignasi i Brun (cinc inicial), Pere, Sergi, Crous, Descamps, Àngel i Gascon.

Primer quart

Comencem el partit i ens enganxem de seguida al ritme del St. Joanenc, cosa que sabíem i volíem evitar, amb poca activitat en defensa i on predomina el joc tàctic ofensiu, situació en la que encara no ens sentim còmodes, i això fa que el rival ens agafi un avantatge en aquest inici.

Segon quart

Sortim una mica més intensos en defensa I recuperem uns punts en el marcador, però no aguantem el mateix nivell tot el quart, i els últims quatre minuts tornem a baixar el ritme i se’n tornen a anar. Estem a -9.

Tercer quart

Ho parlem al descans, sabem on fallem i reiniciem el partit jugant al nostre ritme, on ens sentim més còmodes, forcem errades en els atacs del rival, i això ens permet trobar bones situacions de contraatac, recuperem punts, ens posem per davant en el marcador i acabem el quart amb un avantatge de +9.

Últim quart

Ens confiem, tornen a manar en el ritme de partit, i perdem l’avantatge que teníem. Entrem a la recta final del partit i el St. Joanenc ens iguala en el marcador. Últims 3 minuts molt igualats, però no perdem els nervis, ens centrem el partit, en tirar-lo endavant, i la concentració i la persistència en els últims minuts, fan que sumem aquesta primera victòria en el debut de la temporada.

Som conscients del molt treball que encara ens queda, de les dificultats que tenim per aplicar-lo i transmetre’l, però això acaba de començar i esperem que setmana a setmana anem trobant el nostre camí.

A seguir….


Comentaris