Crònica Cadet femení: AE Fornells 70 - Bàsquet Vilafant 54

Han jugat: Sara, Aina, Laura, Eva T., Mariona, Ruth, Carla, Íngrid, Núria.

Continuem en el nostre procés d'adaptació i aprenentatge d'aquesta temporada.

Físicament ja sabem que, segurament, serem inferiors a la resta de rivals. Però no ens pot servir d'excusa, per exemple, en com de malament hem jugat en atac sobretot a la segona part. Ha faltat solidaritat i més decisió alhora de passar la pilota. Hem perdut una quantitat indecent de pilotes a la sortida de pressió i ha donat la sensació que a vegades ens feia por tenir-la a les mans.

Noies, aquest esport és per divertir-se, i només ens divertirem si estem segures de nosaltres mateixes i guanyem confiança. Per part dels entrenadors intentarem millorar en aquest aspecte.

D'altra banda avui la nostra defensa ha fet aigües per tot arreu. Començant pel balanç defensiu, seguint pels 1 contra 1 i acabant amb les ajudes. Hem de treballar molt més als entrenaments i intentar posar-hi més intensitat perquè després als partits no ens trobem tan toves i incòmodes.

No tot és negatiu. Durant la primera part sobretot, hem sortit prou bé al contraatac i quan ens hem mogut han passat coses positives. Hem donat la cara i lluitat fins al final amb una actitud excel·lent. Així hem de continuar i intentant millorar les coses que no han sortit tan bé. Bon cap de setmana i ens veiem dimarts noies!!

Comentaris