Crònica Cadet masculí: C.B. Vilafant 84 – C.B. Garrotxa 42

Primer partit a casa, davant un rival dur i respectat com és sempre el Santjoanenc.

Vam sortir amb moltes ganes i amb els conceptes clars, els jugadors van entendre perfectament les indicacions transmeses pels entrenadors. Molta seriositat defensiva i bones opcions en les avantatges que generàvem en atac. Podríem dir que vam fer una primera part quasi perfecta, però sempre es cometen errors. Marxem a la mitja part amb un marcador molt favorable de +34.

Durant el descans estem contents i és aquí on es produeixen les principals errades, excés de confiança i manca de concentració, érem superiors al nostre rival, però s’havia de demostrar en cada període del partit.

Així doncs, com era d’esperar, no vam competir al mateix nivell en la resta de partit. Els dos quarts següents van ser un pur tràmit que ens van servir per provar estratègies noves i fer quatre pinzellades del que volem arribar a fer. Dit això, ens queda molt per treballar i millorar.

Hem d’entendre que els partits duren 40 minuts i hem de jugar-los tots al màxim nivell. No pot repetir-se els errors de concentració que ens han ocorregut als partits anteriors.

Felicitats per la victòria i a seguir treballant.


Comentaris