Crònica Cadet masculí: Pia Olot 74 – 79 C.B. Vilafant

Parcials: 20-20; 13-21; 23-25; 17-13

Anem a un desplaçament que sabem que és dels més complicats de la lliga, tant pels resutats de l’equip rival fins ara, com per la pista on juguen. Sabem que haurem de fer un parit molt seriós si volem competir-lo i tenir opcions al final…i així ha sigut.

Inici molt igualat, amb moltes anades i vingudes, i bastant encert en les finalitzacions, la defensa agressiva i dura per part dels locals no ens arronça, ens diverteix i ens agrada que ens ho posin difícil. Abans de la mitja part ens adonem de la nostra superioritat interior, provem de jugar amb dos pívots i ens surt bé, aconseguim connectar els dos interiors, dominar tot el rebot i anotar de segones opcions. Ens sentim superiors.

A l’inici del tercer quart, la lesió greu d’en Marc, que fa que no pugui continuar, ens trastoca una mica els plans. Els locals van a totes, l’Aniol, l’Eloi i l’Andreu també surten tocats. En Miqui eliminat per faltes i cada cop menys opcions a la banqueta. Però aconseguim aguantar la diferència en el marcador fins que es comencen a recuperar dels cops els jugadors tocats.

Final molt emocionant que aconseguim dominar en un acte de maduresa i saber estar, sense preocupar-nos de qualsevol cosa que no sigui el bàsquet i que ens ha de marcar el camí des d’ ara i fins al final.

Felicitats al jugadors i… a seguir...

Comentaris