Crònica Infantil femení: Bàsquet Vilafant 55 - Citylift GEiEG UniGirona Blanc 64

Han jugat: Mar, Alena, Daniela, Estela, Mireia, Jordina, Rita, Nora, Martina, Estel, Amàlia i Xènia.

Partit complicat el que jugàvem aquest dissabte a Vilafant. L'actitud i la concentració que hem mostrat són per treure's el barret, felicitats! Aquest és el camí a seguir.

Del primer fins l'últim minut hem estat molt a sobre de les nostres rivals, dificultant-lis molt els seus atacs. Hem corregut molt bé els contraatacs per les bandes i la pressió l'hem sortit amb força encert.

A remarcar, que totes les jugadores han aportat el seu gra de sorra, TOTES. Tan les que han jugat més, com les que han jugat menys.

Ara bé, no tot han sigut flors i violes. El nostre rebot defensiu deixa bastant que desitjar. Ens quedem badant mirant la pilota i quan la volem agafar, el rival ja ens la pres. Un altre de les mancances que hem tingut, és que fallem massa cistelles fàcils. Una constant de cada partit. Hem de millorar-ho sí o sí.

Ha estat un partit molt intens, el millor d'aquesta temporada sota el meu punt de vista. Personalment, feia temps que no xalava tant veient bàsquet des de fora. Però això tot just acaba de començar i encara ens queda molt camí a recórrer, això sí, anem en la bona direcció.

Per fer-ho només hi ha una manera. Com diu el nostre entrenador,

Treball, treball i treball. Fins dimarts!
 
 

Comentaris