Crònica Mini femení: Bàsquet Vilafant 24 - 74 Unió Vedruna A

Han jugat: Alícia, Laia, Núria, Mar, Helena, Ruth, Emma, Ona, Queralt, Berta i Aina.

Parcials: 2-7, 2-12, 5-6, 4-7, 5-12, 2-20, 2-6, 2-13

Aquest cap de setmana jugàvem amb Unió Vedruna A, un molt bon equip que ens ha donat una lliçó de bàsquet.

Hem tornat a repetir errors, que hem de corregir urgentment: hem tornat a tenir part de les jugadores que han fet el seu "partit" oblidant que som cinc companyes a pista, i que totes podem aportar alguna cosa. Aquesta ha estat la tònica de tots els quarts; ens pensem que el que importa són els números, el RESULTAT, i no entenem que estem aquí per aprendre i que dels números no se'n recordarà ningú. El que realment importa és el treball i l'esforç que posem als entrenaments i als partits i que siguem conscients que TOTES ens fem millor jugadores gràcies a les nostres companyes i rivals.

L'altre punt important és que escoltem els entrenadors i intentem posar en pràctica el que us demanem. Avui ens hem ofegat en la sortida de pilota, només hi ha hagut una jugadora que ha fet el que us demanàvem i ha aconseguit desmarcar-se un munt de vegades per rebre. Seguim sense anar a buscar la passada o fem passes bombejats que un equip com el Vedruna no ha perdonat i que s'ha traduït amb un munt de bàsquet fàcils per les de Girona. Ens costa deixar anar la pilota, sigui perquè no veiem o no volem fer el passe, o perquè les companyes no es desmarquen. En defensa, encara hi ha jugadores que perden la seva i això ha suposat forces bàsquet fàcils pel rival. Com us diem des del primer dia d'entrenament hem de voler la pilota, sempre, i avui hem tingut un equip davant que l'ha volgut molt més que nosaltres.

A destacar avui l'esforç de bona part l'equip (tot i que no sempre en traiem profit), jugadores que normalment no pugen la pilota que ho han fet amb seguretat, sense amagar-se, i el bon comportament d'algunes animant alguna companya a la banqueta.

Tenim molta feina per fer i això s'ha de fer als entrenaments, ens veiem dimarts per continuar treballant!


Comentaris