Crònica Mini masculí: Bàsquet Vilafant Taronja 88 - CEB Girona Negre 63

Han jugat: Rubén, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep, Enric, Martí. 7 triples (3 Jofre, 2 Albert i 2 Neó). Tirs lliures (5/16). 16 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 26-10, 11-7, 10-14, 13-4, 5-2, 4-9, 2-12, 17-5

Partit contra un bon equip, el CEB Girona. Sortim com a Blanes, MEGAintensos tan en atac com en defensa. El 2n quart, tres quarts del mateix. Com a Blanes, a partir del 3r, les forces ja comencen a disminuir i baixem la intensitat. Remarquem aquesta falta d'intensitat fins al final del partit. Sempre que jugo, ho haig de fer amb el cap. Cada vegada que estic més cansat, més he de fer servir el cervell per jugar.

Per jugar a bàsquet, s'han de fer bàsquets. Tenim quarts que no anotem o ho fem molt poc. Hem de seguir treballant per intentar reduir el temps que no anotem a 0.

En la majoria del temps, hem controlat el rebot defensiu, i quan hem carregat l'ofensiu, n'hem tret petroli en bastantes ocasions, insistim.

Cada vegada que hem sabut parar en atac i jugar el passar i tallar amb paciència, hem acabat amb bàsquet o ens han fet falta, seguim.

Sumem el tercer partit de la temporada que anotem tots i 4 jugadors per sobre els 10 punts. Demostra l'equip que som, si no ho fa un jugador, ho farà l'altre. Quan juguem com un equip, som imparables.

Cada setmana us aneu superant. Ens està bé així o seguirem millorant?

Aquesta tarda ens tornem a veure, a la presentació!

Moltes felicitats pel partit guapos! Seguim així!!!!
 
 

Comentaris