Crònica Mini masculí B.Vilafant taronja 84 - CB Roses 46

Han jugat: Ciro, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep i Xavier. Tirs lliures (4/9). 4 Triples (2 Arnau, Neó i Nico). 16 faltes. 1 eliminat (Pep al 34')

Parcials: 8-6, 10-4, 6-5, 19-2, 14-5, 9-7, 10-9, 8-8

SANT TORNEM-HI

L'inici que, jugadors, entrenadors i pares esperàvem. Dissabte 1 d'octubre a les 10:30 al nostre pavelló.

Jugàvem contra un conegut Roses, per alguns, de l'any passat. Un equip molt intens que farà una gran feina aquesta temporada. Sort i ànims pel que queda de lliga.

El partit s'inicia amb intensitat per part dels dos equips, on l'equip rival cau un esglaó al 4t quart, i l'equip local el puja. Mitja part.

El 5è quart, després dels 3' de descans, és el seguiment del darrer quart. A partir d'aquest, tornem els dos equips a la mateixa intensitat de joc on el marcador ha tornat a estar igualat.

Hem de millorar infinitat de coses. La més important d'avui, la DEFENSA. No pot ser que a nosaltres no ens agradi que el rival no ens deixi rebre, que ens dificulti l'entrada, el tir... i nosaltres li permetem això. Doncs no. Els hi ha de costar un munt a rebre, a penetrar, tirar, botar, passar... És cert que a estones de partit hem defensat força bé, però el que hem d'intentar és fer-ho cada cop millor i més temps. La defensa és esforç i concentració.

En atac, hem sabut córrer molt bé al contraatac, oberts per les bandes i acabar amb cistella amb superioritat numèrica. A vegades, ens han parat el contraatac i ens hem precipitat tirant. Quan ho hem llegit, hem sabut parar i jugar el passar i tallar (falta millora) per acabar amb cistelles fàcils.

La línia de treball és la mateixa de sempre. Cada segon que estic a pista (sigui entrenament o partit), m'hi haig de deixar la pell i estar màxim concentrat. Així, millorareu individualment i col·lectivament a peus de gegant.

Felicitats pel partit d'avui. Heu fet un gran d'inici de temporada.

Ens veiem dimarts i bon cap de setmana petits!