Crònica Premini masc: Bàsquet Vilafant Taronja – BC Fontajau Groc

Han jugat: Joan C, Leo C, Ian C, Pol B, Dídac V, Xavi L, Biel B, Haitam B, Guillem V
Tirs lliures 3/8

Gra a gra, farem la muntanya

Anem millorant, cada dia aconseguim coses noves. Avui, el més interessant ha estat la capacitat de primer parar als jugadors, i després posar mans per treure la pilota. Al partit hi han hagut molt poques faltes per anar a treure la pilota.

Un tema pendent és la defensa tipus Quirze! Enganxat al meu jugador, que no respiri, que li costi prendre decisions. En Guillem ho va fer!! Bravo! Ara queda que ho feu tots els altres!!

Hem sigut capaços de moure més la pilota, sobretot quan teníeu prohibit el bot. I el joc ha fluït, hem d’aconseguir-ho sense la limitació del bot, el bàsquet és més maco, i quan més maco més es gaudeix.

Tornem a badar a mig camp, nois, recordeu, esperem a mig camp per trobar el meu, i que no ens pugui entrar a camp de defensa sols, va passar unes quantes vegades, i ens van fer bàsquet massa fàcil.

I seguim esperant que els imants reaccionin sols i que la pilota vagi sola a les mans!!! No hi va sola, hem d’anar a buscar-la, lluitar-la.

Si tenim la pilota no ens poden fer cistella, ens en van fer masses, algunes amb molta sort, sí, però d’altres estaven massa sols, i així és molt fàcil fer cistella!

Dilluns fem festa, o sigui que dimecres tots a la pdp!! Aquesta setmana no tenim cap més dia d’entrenament, dijous partit contra el Torroella Mixte i dissabte partit contra la Salle Cassà, que determinarà si juguem a un nivell o a un altre.

Per últim agrair a en Joan, Leo i Guillem el cop de mà que ens han donat aquest cap de setmana.
 
 

Comentaris