Crònica Premini masc.: BC Fontajau Groc – Bàsquet Vilafant Taronja

Han jugat: Pere A, Isaac V, Martí D, Haitam B, Ian C, Pol B, Dídac V, Xavi L, Biel B i Èric F.
Tirs lliures 10/22.

Primer partit oficial de l’any i primeres sorpreses positives, sortida ràpida de pilota, entrades amb força, defensa quasi sempre sobre del nostre, aixecant ràpid el cap i passant-la als companys que estan corrents sol, ritme ràpid quan cal i parar quan no podem jugar (en aquest punt faltaria jugar més oberts, recordeu que així es troben més espais).

Hem jugat al ritme que volem jugar, amb velocitat. I intentant passar-la al que està davant, cal córrer obert, per veure el que ens la pot passar i la cistella.

Hem defensat molt bé, al nostre, sempre des de mitja pista, veig el meu, em col·loco davant seu, el segueixo i no em supera fàcilment. Als entrenaments encara no ho havíem aconseguit.

Ha faltat jugar una mica més amb equip, masses jugades 1 contra el món, nois, juguem 5 a la pista, si en tinc més d’un cal que busqui els que estan sols, és més fàcil fer cistella sol que davant una altra persona. Ara, si ens deixen entrar, cap a barraca!

Ens han xiulat masses faltes per baixar la mà, recordeu, quan hem supera ensenyo mans, i corro per aconseguir parar-lo, després activo les mans per intentar treure-li la pilota.

Un bon partit per aprendre i seguir millorant.

Per últim agrair a en Pere A, i l’Eric F, del blau, el cop de mà que ens han donat, heu fet molt bona feina.


Comentaris