Crònica Premini masculí: Bàsquet Vilafant Blau 16 – C.E.B Girona Negre 66 / C.B Anglès 71 – Bàsquet Vilafant Blau 21

Bàsquet Vilafant Blau 16 – C.E.B Girona Negre 66

Han jugat: Joan, Roger, Aitor, Àlex, Marc, Eric, Guillem, Iago, Pere i Leo.

Parcials: 2-16, 0-15, 2-9, 2-4, 0-10, 4-20,3-9 i 3-8.

Aquest cap de setmana ha estat una jornada intensa per al premini blau ja que han jugat un partit el dissabte i un altre el diumenge. Ja des de bon principi sabíem que en els dos partits ens trobaríem amb dos equips superior a nosaltres, però el premini Blau no ha perdut mai la il·lusió ni les ganes de jugar.

En el partit de dissabte el nostre preimini s'enfrontava amb el C.E.B Girona, ja des de bon principi els de Girona han sortit amb molta intensitat i amb les nostres armes ofensives no ens hem vist capaços d'arribar quasi cap cop al camp ofensiu. Després dels primers períodes l'equip ha fet un pas endavant en quan a intensitat i ganes de lluitar cada pilota, però degut a errades defensives i pocs recursos tècnics i tàctics ha fet que aquest canvi no es reflectís en el marcador.


Premini Blau: C.B Anglès 71 – Bàsquet Vilafant Blau 21

Han jugat: Joan, Roger, Ivan, Àlex, Marc, Eric, Iago, Pol i Leo.

Parcials: 11-0, 10-2, 15-4, 13-3, 6-2, 5-4,12-6 i 8-0.

En el partit de diumenge el primini blau es va desplaçar fins a Anglès. Aquest ha estat un partit més entretingut per a l'espectador, ja que hem pogut veure més joc dels de Vilafant. Hem pogut practicar la col·locació dels nostres jugadors en el terreny de joc i la defensa individual. Tot i la gran diferència tècnica del rival, hem aconseguit valorar la importància dels espais per aconseguir tenir una sortida de la pilota més controlada. El problema que ens em trobat es que aquestes bones accions de sortida de pilota no s'aprofitaven per la manca de tècnica individual, però això s'entrena, i estic segur que ho millorarem al llarg de la temporada. La setmana que ve juguem contra el C.B Quart a la seva pista, aquest és un rival que podrem plantar cara i que ens ajudarà a tenir confiança en nosaltres mateixos.

Comentaris