Crònica Premini masculí: Salle Cassanenc - Bàsquet Vilafant Taronja

Han jugat: Ivan C, Isaac V, Martí D, Haitam B, Ian C, Pol B, Dídac V, Xavi L, Biel B, Pol S
Tirs lliures 2/6

El bàsquet és un joc d’equip i es juga amb la pilota.

Avui hem jugat el segon partit de la temporada, i avui sí que s’han vist els errors que cometem als entrenaments i que no volem o no podem corregir.

No baixem a defensar ràpid, només ens agrada córrer pel contraatac (per defensar ja no tant). Han arribat masses vegades primer ells. No estic sempre pendent del meu, em despisto i poden fer bàsquet fàcil.
Jugar 1x2, 1x3, 1x4… si mirem segur que trobo algú sol. Sabem jugar 1x0, 1x1, 1x2… fins a 1x5, què tal si passem la pilota i fem alguna cosa, com moure’ns, desmarcar-nos. Són coses que treballem i que hauríem de fer als partits.

Cascar-se-la a la primera, sense estar ben col·locat, o al primer passe. Tenim moltes opcions.
Ho hem pagat molt car, per culpa d’això hem ofert massa bàsquets fàcils.

Tot i això, el pitjor de tot estava per arribar: no vull la pilota, o almenys no heu demostrat (ni en el rebot, ni quan se’ls escapa als adversaris). Sense pilota només ens poden fer cistella.

Al final, però, de tot es poden treure coses bones, perquè hem fet coses bé:
Velocitat 5 - Velocitat 1: sortim ràpid cap a cistella (cal millorar deixar anar la pilota, aixecar el cap, treure-la al primer bot), i Quan no hi ha bàsquet fàcil ja sabem parar i jugar a velocitat 1, oberts i buscant espais. Ara bé, com dèiem abans, ens falta jugar 2x2,3x3 … i 5x5, en definitiva, jugar en equip.

Dilluns seguirem treballant per seguir millorant.

Agrair el cop de mà que ens han donat l’Ivan C i en Pol S del Premini blau.

Comentaris