Crònica Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 73 – 52 C.B. Bescanó

Parcials: 9-15; 20-12; 13-15; 31-10

Juguen: Castillo, Àngel, Adri, Descamps I Pere (cinc inicial), Vicente, Sergi, Crous, Ignasi, Quique, Nebot i Quiri.

Rebem el Bescanó, un dels debutants de la categoria, i que havia resolt bé els dos enfrontaments anteriors. Ens plantegem aquest partit amb molt respecte i ganes d’ avaluar el nostre treball.

Primer quart

Primer quart amb molt poca anotació, errades de bàsquet fàcil i moltes interrupcions, que fan que no ens trobem còmodes en el partit. Un quart que se’ns fa llarguíssim i al qual només aconseguim anotar 9 punts. (9-15)

Segon quart

Ens adaptem al joc de les interrupcions, i comencem a trobar-nos amb confiança. Igualem el marcador i anem al descans amb un avantatge de +2. (29-27)

Tercer quart

Mateixa tònica de partit, interrupcions, imprecisions i poc ritme. Molts tirs lliures, molta actitud i poc bàsquet. (42-42)

Últim quart

Comencem l’últim quart igual que la resta del partit, però cap al minut 5, comencem a dominar amb claredat en joc i marcador. Anem per feina a buscar el partit, i som capaços, amb més cor que cap, de generar i finalitzar ocasions, d’estar bé en defensa i no concedir, de mantenir-nos concentrats, mentre el rival va perdent els nervis i acaba fora del partit. (73-52)

Marcador enganyós pel que ha sigut el conjunt del partit, que fins al final no hem pogut resoldre, però que ens dóna molta satisfacció haver tingut l’ ofici d’ adaptar-nos a les circumstàncies.A seguir…