Crònica Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 89 – C.E. Caldes Malavella 63

Parcials: 32 - 10 / 28 - 19 / 9 - 12 / 20 - 22.

Han jugat: Castillo, Descamps, Àngel, Kike i Sergi P. - Cinc inicial - Ignasi, Kiri, Adrià, Vicente, Sajet, Pere i Nebot.

Partit que ens havia de servir per recuperar sensacions després del mal partit a Vilablareix, i així va ser.
Escarmentats de la mala experiència (malgrat el resultat) de la setmana anterior vam plantejar una sortida molt agressiva i física, per marcar el ritme del partit des del primer minut, i aquesta vegada ho vam aconseguir. Amb una defensa molt punyent que ens va donar recuperacions i contraatacs amb bàsquets fàcils, contra un Caldes que només tenia 8 jugadors d'inici.

Aquesta bona dinàmica va durar mentre vam ser capaços de treballar a aquesta intensitat, allargant les diferències al marcador fins al 60 - 29 de la mitja part.

Tot i la baixada física, comprensible, i un canvi de xip important del Caldes, que va comptar amb Colomer a partir del tercer quart, i que va pujar el llistó físic, el tercer quart va ser de molt baix encert per part dels dos equips, però la distància en el marcador només es va reduir en 3 punts al final del mateix, amb el 69 - 41.

L'últim quart va ser una còpia del tercer, però amb menys intensitat de les defenses i amb intercanvi de punts a una i altra cistella, el Caldes tornava a guanyar aquest quart per dos punts, però l'avantatge inicial ha sigut determinant pel resultat final, just i merescut, per les circumstàncies del partit però que no reflexa una diferència real entre els dos equips.

Acabem aquest primer pack de cinc partits, repetint el fantàstic inici de temporada de la temporada passada, amb un equip molt compacte però amb peces noves que anem intentant formin part de l'engranatge, no només integrant-se, si no aportant tot el talent que tenen i fer més gran aquest equip.
No perdem de vista però, ni que això no ha fet més que començar, ni que la lliga és i serà molt competitiva i creiem que apretada, i on són, a dia d'avui, els equips que hem guanyat.

La setmana vinent, desplaçament a Banyoles, contra un molt bon equip, amb una afició i grada d'animació impressionant i candidat a pujar a segona, que ens pot servir per provar-nos.

Estarem apunt pel nou repte, amb les nostres armes, la nostra identitat i la nostra ètica de