Crònica Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 66 – 50 C.B. Farners A

Han jugat: Castillo, Nebot, Adrià, Vicente i Pere - cinc inicial - Kiri, Andreu, Sajet, Descamps, Sergi, Brun i Àngel.

Parcials: 20-13 / 18-12 / 14-9 / 14-16

Partit que ens aixecava molt de respecte i que sabíem que ens serviria com a termòmetre per avaluar-nos com a equip.

Estàvem i estem convençuts que el Farners estarà a la lluita per les posicions altes de la lliga, i si nosaltres hi volem ser era l'equip idoni per testar-nos després de la primera derrota.

El nostre objectiu doncs era reivindicar-nos com a "marca" justament el dia de la nostra presentació com a club.

I limitar el joc exterior al màxim del Farners que sabíem que és una de les seves armes més perilloses.

El principi del partit aconseguim limitar els tirs alliberats del Farners amb uns defensa molt seriosa tot i que no és amb la nostra defensa intensa habitual.

En atac aconseguim bones opcions de fora a dins, amb la destacable actuació d'en Vicente en posició de 4, i amb molta mobilitat i joc col·lectiu.

Aquesta bona actuació ofensiva i pràctica defensiva es manté amb els canvis i aconseguim petites avantatges i sobretot continuïtat i regularitat amb un +11 a la mitja part.
A la xerrada de la mitja part destaquem que tot i la superioritat que tenim la sensació de tenir, amb un joc més fluid i continuat, no es reflecteix al marcador tant com en el joc i que hem de persistir en el nostre pla de partit, ja que al haver aconseguit limitar el joc exterior del Farners ens permet dominar però l'avantatge no és determinant.

A l'inici del tercer quart tots dos equips plantajem defenses alternatives i el partit baixa en tempo i anotació, però nosaltres sabem adaptar-nos millor i aconseguim ampliar una mica més l'avantatge, segueix sent però no decisiu.

A l'últim quart el Farners fa un intent de entrar en el partit no baixant els braços i disputant el partit fins l'últim segon. Nosaltres fem el mateix, tenim la sensació que la diferència en el marcador no és justa amb la superioritat que tenim al partit.

Sabem, com ja hem comentat al principi que Farners ens pot jugar un partit molt més complicat a casa seva, i que és més que probable que a final d'any estiguem disputant places de la lliga similars, per aquestes dues raons, i l'experiència de l'any passat, i per l'enorme respecte que els tenim a aquests jugadors i el seu entrenador, decidim disputar amb totes les eines que tenim fins l'últim segon del partit.

Victòria important, contra un molt bon equip, i continuïtat en el bon treball que portem realitzant, i en la que hem de persistir.

Quin goig veure un any més el pavelló ple fins la bandera, nenes i nens, pares i mares i amics i amigues.
Moltes felicitats a tots els que feu una mica més gran aquest petit gran club, cada any, reinventant i superant la presentació de l'any anterior, des d'aquestes no prou reconeixedores paraules, el nostre gran agraïment i admiració als organitzadors, tant els del sol com els de l'ombra.

I a tota la resta des del Sènior i sub25 masculí us prometem que intentarem que us enganxeu al nostre bàsquet, el vostre suport ens empeny i dona força, no us podem prometre fites ni resultats però esteu ben segurs que en nosaltres, avui i sempre, hi trobareu
Treball, treball i treball.

 Més fotos del partit, aquí.

Comentaris