Crònica Sènior masculí: CB Vilablareix 61 - 70 B.Vilafant

Han jugat: Ignasi, Kiri, Castillo, Sergi i Àngel - cinc inicial- Adrià, Vicente, Pere, Descamps, Nebot i Crous.

Encararem el partit amb la confiança que ens donava els resultats anteriors, i sabent-nos superiors al Vilablareix sense tan sols haver-los vists jugar, i tal i com ja havíem advertit en partits anteriors aquest any la lliga serà molt competida, i fora del tòpic, qualsevol equip d'aquesta lliga pot competir i guanyar a qualsevol altre. I per mostra aquest partit.

El primer quart comença amb molta força per part nostra, amb molta empenta i dominant el joc, aquest domini ens dóna una avantatge inicial de 4 a 15 a falta de 2 minuts per acabar el quart, parcial que queda en no res amb un 8-0 en dos minuts, que deixa el parcial del primer quart en 12-17.

El segon quart és una continuació dels últims minuts del primer, la nostra intensitat defensiva baixa, només fem 5 faltes en els dos primer quarts, per les 13 del Vilablareix, molt més intens en defensa, i amb molt més encert cara la cistella.

Per primera vegada en la temporada ens trobem en una situació adversa que volem solucionar amb accions individuals i no amb el joc en equip com fins ara, el resultat són males decisions en atac que fan que marxem al vestidor amb un 23-7 de parcial i un marcador de 35-24.

Ens proposem començar a remar en la mateixa direcció per capgirar el partit.

El tercer quart comença a funcionar el joc en equip, introduïm una variant defensiva que ens dóna més confiança i el control del rebot defensiu, comencem a treure contraatacs clars i nets i tornem el parcial del quart anterior amb un 7-25 final, que posa el 42 - 49 al marcador.

L'últim quart és més la consolidació de l'avantatge que la liquidació del partit, un millor encert en el tir ens permet simplement mantenir les avantatges i guanyar un partit amb més premi del que ens vam treballar.

Li donem la importància que té aixecar un partit que ens vam fer difícil nosaltres i esperem ens serveixi d'avís, tot i la victòria.

No hi haurà gaires més partits on nosaltres fem 9 faltes, ells 29, i 11 triples i el guanyem.

Victòria que d'altra banda ens permet seguir a la zona alta, ser els únic invictes, juntament amb el Cassà o el Girona, que jugaran per ser l'altre equip amb cap derrota a la jornada 4.

Aquestes dades, al nostre entendre, demostren la gran competitivitat que tindrem aquest any i que no hi haurà partits fàcils ni regals.