Crònica Sots 25: B.Vilafant 78 – 43 C.B. Garrotxa – St. Joanenc

Han jugat: Andreu, Sajet, Castillo, Crous i Ignasi (cinc inicial), Arnau, Capel, Descamps, Gascón, Quique i Pere.

Parcials:20-13; 21-17; 16-7; 21-6

1q. Inici amb força, volem un ritme alt amb una defensa agressiva, per forçar errades. I així mentre som capaços de mantenir el ritme alt portem la iniciativa, més que des del joc estàtic. Més valents que altres dies en l'1x1. Però el joc baixa de revolucions el marcador s'ha igualat parcial de 20 - 13.

2q. D'inici ens plantegem pujar una marxa més, però el Sant Joanenc ens defensa amb una zona 2-3 que rellenteix el joc i que ens dona alguna dificultat, en quan a ritme. Tot i així l'encert en la línia de 3 ens permet eixamplar un xic l'avantatge en el marcador. Fem un petit canvi de xip, pujant el nivell agressivitat necessari per atacar la zona, però aquest esforç no ens dona una avantatge equiparable al desgast físic que portem. Ell tenen explosions de qualitat individual que els manté dins el partit, més que per el joc sostingut.

3q. Demanem un punt més d'intensitat. Sortim molt forts en defensa i això ens genera bons contraatacs.
Aquest desgast físic el Sant Joanenc el comença a notar i la diferència s'eixampla. Resultat 57 - 37.

4q. Retorn de la zona 2-3, per intentar rebaixar altra vegada el ritme, i ens encallem una mica, amb un joc menys fluid. Tornem a intentar contraatacar, per aconseguir més ritme. A mitjans del quart el ritme del partit torna a baixar i l'anotació també però la diferència en el mercat ja és definitiva per nosaltres.

Resultat final 78 - 43.

Comentaris