Crònica Sots 25 masculí B.Vilafant 64 - 57 CB Sant Narcís

Partit molt travat, amb dificultats en el ritme, però nova victòria per seguir creixent.

Han jugat: Castillo, Andreu, Sajet, Ignasi i Crous - cinc inicial- Pere, Sergi L, Arnau, Kike, Gascón i Descamps.

1q Ens trobem un partit amb molta diferència pel que fa disponibilitat de jugadors, ja que el Sant Narcís es presenta amb 6 jugadors, i plantegen una zona 2-3 alhora que atacs llargs i travats.

Nosaltres plantegem a priori un partit a ritme alt, per aprofitar les nostres virtuts, i aprofitar la casuística del partit. Tot i així no aconseguim el nostre objectiu i el partit comença amb molta precipitació nostra i molta disciplina seva, intentant solucionar la zona amb llançaments precipitats i atacs de 8 segons.
Malgrat això el parcial queda igualat 12 - 10.

2q Aconseguim pujar una marxeta en intensitat tant en atacs un xic més dinàmics com amb defensa que augmentem el ritme i pressió. Tot i així aquest canvi no és suficient, i el partit marxa al descans amb 29 (17) - 26 (16).

3q Plantegem un canvi defensiu pujant la línia i agafant responsabilitats 1x1, aquesta vegada el canvi ens dóna un +10 en el marcador, però petits detalls de qualitat del Sant Narcís i errades de desconnexió nostres fan que no rematem el partit i el parcial torna a igualar-se 48 (19) - 42 (16).

4q Segueix la tendència de tot el partit, nosaltres intentant imposar el nostre joc i ell intentant travar el ritme i amb la zona 40'.

A falta de 5 minuts el marcador és de 53 - 49. Però el desgast del Sant Narcís durant tot el partit, fa que un últim parcial nostre sigui definitiu per guanyar el partit.

Partit i victòria per seguir creixent, agafar la nova categoria, nous companys i dinàmiques, noves realitats personals i noves propostes de joc.