Crònica Sots 25 masculí: CESET 64 – 66 Bàsquet Vilafant

Juguen: Sajet, Quique, Andreu, Crous, Ignasi (cinc inicial), Pere, Arnau, Capel, Sergi, Pons, Gascon i Descamps.

Parcials: 21-17; 12-18; 17-19; 14-12

Primer quart

Sortim amb la intenció de jugar com ens agrada i ens sentim còmodes, davant un rival molt complicat, i a priori, superior en el joc interior. Som sorpresos per l’alta agressivitat i ganes de guanyar del contrari, jugant de memòria els seus sistemes i molta actitud defensiva en les diferents variants que practiquen, això ens desconcerta una mica, ens genera dubtes i fa que no comencem bé el partit.

Segon quart

Amb una mica més de fe en el nostre sistema defensiu, fa que puguem recuperar pilotes i jugar transicions ràpides que acaben en bàsquets fàcils. Traslladem els dubtes cap a l’altre equip i aconseguim anar al descans a +2.

Tercer quart

Reprenem el partit perdent algunes pilotes i fallant en algunes situacions ofensives que fan que el CESET recuperi punts i aconsegueixi posar-se a més 8. Però ens tornem a posar en el partit de seguida, ells condicionats també per les faltes d’alguns jugadors importants, i mantenir i ampliar a +4 l'avantatge en la part final d’aquest parcial.

Últim quart

Final de partit amb molts de nervis, tirs lliures, errades defensives, intercanvis de cistelles per part dels dos equips. Dos equips amb molta actitud i ganes de guanyar, però que al final només n’ hi ha un que s’emporta el premi, i aquesta vegada ens ha tocat a nosaltres.

Hem d’estar contents per aquesta victòria tan treballada, contra un equip que ens ha obligat a posar-nos el mono de treball i a fer un partit molt seriós, però a la vegada hem de ser conscients del que encara ens queda per fer si volem ser capaços de competir amb els equips de la part alta. Moltes felicitats als jugadors i…......A seguir…





Fotos Lluís Castillo. Més imatges, aquí.

Comentaris