Crònica Cadet femení: Bàsquet Vilafant 49 – 62 FD Cassanenc

Han jugat: Íngrid, Clara, Ruth, Mireia, Mariona, Laura, Eva i Amàlia.

Avui ens visitava el Cassanenc, líder de la categoria i que ben aviat veuríem per què.

Degut a les nombroses baixes que tenim encarem el partit amb només 5 jugadores de l'equip i l'ajuda de la Mireia, l'Amàlia i la Clara, moltíssimes gràcies pel cop de mà i el partidàs que heu fet.

Suposo que ens agrada tant tot això d'entrenar per, per exemple, primeres parts com la d'avui. Hem marxat 1 amunt (34-33) fent un bàsquet sensacional en atac i molt serioses en defensa. Amb una única llacuna...ja l'heu endevinat oi? Sí, efectivament, el rebot.

Hem tornat a permetre segones opcions que han sigut degudament castigades i aprofitades per les rivals, però de cap manera embrut 20 minuts de molt ritme, intensitat i lluita constant dels 2 equips. Una anada i tornada on cada cop tenia resposta i que s'ha acabat amb el marcador ja esmentat i tot per decidir a la segona part.

Al 3r quart baixa el ritme i l'esforç passa factura als 2, però la sensació és que el Cassanenc està més fresc i comença a sentir-se un pèl superior trobant la tecla per dificultar el nostre atac amb una pressió asfixiant que ens costa superar i genera molts problemes.

Lluny d'ensenyar bandera blanca apretem darrera i aguantem anotant molt poc fins al minut 38, tenim el triple per.posar-nos a 3 i acte seguit un parcial de 7 a 0 en contra posa punt i final a la nostra resistència.

Primer de tot felicitar al Cassanenc i als seus entrenadors pel magnífic equip i proposta de joc que tenen. Seguidament, avui més que mai, tornar a felicitar i encoratjar a les nostres noies, les cares d'esgotament són el reflex d'un equip molt viu, amb gana i que no haver guanyat no farà defallir en l'objectiu principal: continuar millorar i aprenent setmana rere setmana.

No us podeu retreure absolutament res, moltíssimes felicitats!! Ens veiem dimarts!

P.D: Les lesionades/malaltes poseu-vos a tope ben aviat que us necessitem!!