Crònica Cadet femení: CB Farners 72 - Bàsquet Vilafant 47

Han jugat: Sara, Íngrid, Aina, Mireia, Mariona, Carla, Núria, Laura i Ruth.

Avui hem fet una passa més i hem aguantat 25 minuts contra el Farners. Les baixes i les dimensions de la pista ens han passat factura. A més ens hem trobat amb una zona que encara ens ve molt de nou.

Mica en mica anirem treballant i solucionant aquestes situacions que encara ens són molt desconegudes, com també els blocs i les alternances defensives. Però a poc a poc i amb bona lletra. Nosaltres encara hem de millorar molt l'1 c 1 tant ofensiu com defensiu, la presa de decisions i sobretot ser molt més agressives cara a cistella. I per sobre de tot, i en el partit va ser escandalós, hem d'aprendre i treballar molt a tancar el rebot i anar a per TOTES les pilotes dividides. És un aspecte, creiem, fàcil de solucionar, però la concentració i les ganes són vostres!!

La part positiva és la primera meitat i alguna estona de la segona, on sortim prou bé al contraatac i amb les cames fresques i el cap clar es juguen molt bones situacions d'atac. Seguirem treballant. Bon cap de setmana i ens veiem dimarts noies!!

Comentaris