Crònica Cadet masc.: Unió Girona Negre 76 – 44 Bàsquet Vilafant

Parcials: 17-6; 24-10; 22-10; 13-18

Anem a la pista del tercer classificat amb moltes baixes significatives, sobretot en el joc interior, i ens plantegem un partit per competir-lo aplicant conceptes treballats durant la setmana.

Ens trobem un rival molt motivat, i una pista molt difícil de jugar per les continues relliscades, que ens donen poca seguretat i confiança, i es nota en el nostre joc i en la nostra defensa, jugant a poca intensitat i poc ritme, estem poc tensos i això fa que no estiguem encertats en les finalitzacions, al contrari que el nostre rival, que mostra un gran encert en totes les accions.

Tot i la diferència en el marcador, que es va eixamplant minut a minut, som capaços d’anar aplicant els conceptes de joc, almenys en l’aspecte ofensiu, i això fa que al final del partit, malgrat sigui la primera derrota de la temporada, tinguem una sensació de satisfacció moderada.

Creiem que estem en la bona línia, i que hem de seguir per aquí, i estem convençuts que a mesura que anem recuperant jugadors, els resultats tornaran a ser positius.

A seguir….

Comentaris