Crònica Escoleta: Gegant del Rec - Escola B. Vilafant

Primer partit de la temporada de l’escola del club emmarcat a l’Edubasket 16-17.

Al partit hem anat amb Eduard, Jan, Núria, Joana, Lídia, Oriol, Roger, Javi, Marc, Ariadna i Àlex i amb la baixa per lesió de l’Aniol. Recuperat be Aniol que t’esperem al proper !!!

Tots els que hem anat al pavelló de Salt hem gaudit amb els nostres vailets per veure l’evolució tant positiva que estant tenint: hem aconseguit fer jugades atac on tots/es la tocaven abans de llançar, córrer aixecant el cap per veure el company desmarcat, no fer passes a l’hora del bot i fer algunes cistelles.

Hem après pautes a seguir a l’hora de fer partits “oficials”: estiraments previs, roda escalfament pels dos costats, respecte versus contraris i àrbitres, ...

L’actitud de tots ha estat boníssima. Com diu un conegut: amb treball, treball, treball els fruits arriben. Per tant, és el que farem als entrenaments per millorar molts aspectes: defensa cadascú al seu, bot amb les dues mans, intensitat en el joc,...

El proper partit de l’Edubasket serà el diumenge 18 de desembre on participarem formant part de les activitats de la Marató de Tv3 que es farà aquell dia.

Comentaris