Crònica Infantil femení: Bàsquet Vilafant 70 - La Salle Palamós 52

Han jugat: Mar, Alena, Daniela, Estela, Mireia, Jordina, Rita, Nora, Martina, Estel, Amàlia i Xènia.

Partit d'alts i baixos el que hem jugat aquest dissabte al matí a Vilafant. Hem començat molt bé el partit, amb bona intensitat defensiva que ens ha permés recuperar moltes pilotes, aconseguir cistelles fàcils i dificultar l'atac de les palamosines.

Després hem tingut tres quarts mediocres, on hem ocupat malament els espais, fent el camp petit, cosa que ha dificultat molt la nostra circulació de pilota i a causa d'això, n'hem perdut moltes. Sumant-li els nostres habituals errors, de fallar moltes cistelles fàcils i de no tancar el rebot defensiu, quedant-nos mirant la pilota.

A la segona part hem corregit part dels nostres errors i hem millorat substancialment el nostre joc. Hem estat més ben col·locades, hem defensat amb les cames i no amb les mans i hem tret molt bé la pilota per les bandes la majoria de cops.

En general, hem corregut molt bé els contraatacs i l'actitud com sempre, ha estat bona. Encara ens falta aquest punt de pausa, per mirar i després reaccionar conseqüentment. Quan aprenguem a jugar sense pilota, farem un pas de gegant.

A seguir treballant. Fins dimarts!

Comentaris