Crònica Mini femení: Bàsquet Vilafant 22 - CB Grifeu Llançà 72

Han jugat: Alícia, Laia, Núria, Mar, Helena, Ruth, Emma, Ona, Queralt, Berta, Aina

Parcials: 6-6; 2-10; 6-14; 0-22; 0-7; 0-1; 0-16; 8-14

Tot i els progressos que hem anat fent des del principi de temporada sembla que hagin desaparegut de cop.

No hem estat ficades en el partit en cap moment.

S'han explicat unes rutines des de que s'arriba al pavelló que no s'han complert, s'ha fet un escalfament molt dolent (totalment incomplert amb uns estiraments d'una durada gens adequada), la roda d'entrades sense concentració i intensitat pendents de tot el que passava pel voltant de la pista, 1 contra 1 que no ens posàvem d'acord qui havia de començar...

Pel que fa al partit, aquesta manca de concentració s'ha fet evident en el joc, mal situades per rebre la pilota, seguim sense donar la pilota a les companyes millor situades (cada part hi han 5 companyes a la pista, no ho sembla), l'ànim de les companyes de la banqueta en aquest partit no el vam veure, algun retret a la pista... Alguna jugadora s'ha posat les piles, en algun moment, però altres heu llençat la tovallola i heu desaparegut del partit. Davant d'un equip com el Llançà, que no ha baixat en cap moment la intensitat, això ha suposat que ens passessin per sobre a partir del segon quart i fins el final del partit.

Noies esperem que aquesta setmana reflexioneu i aquesta passa enrere que hem fet es transformi la setmana vinent en dues endavant.
 

Comentaris