Crònica Mini masc.: Bàsquet Vilafant Taronja 77 – 67 C.B. Olot A

Han jugat: Ciro, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Neó, Pep, Enric i Martí. 6 triples (2 Arnau, Pep, Jofre, Nico i Neó). Tirs lliures (1/11). 17 faltes. Cap eliminat

Parcials: 13-12, 9-5, 8-12, 15-8, 4-11, 8-2, 8-11, 12-6

L'Olot, empatats a la classificació, ens visitava. Suposàvem que seria un partit molt igualat i disputat fins a l'últim segon; que si algun equip baixava la guàrdia, ho pagaria molt car.

Durant tot el partit, la rivalitat ha estat màxima. Dos equips que els agrada el joc en equip i ràpid, intensos en defensa... als 18 jugadors que heu jugat aquest partit, felicitats per haver-nos fet gaudir, tant a entrenadors, delegats, pares/mares i amics.

Hem reduït considerablement l'anarquia que ens perseguia durant varis minuts en els partits anteriors, dirigint-la cap al joc col·lectiu. Quan el joc era individual, hem perdut pilotes i llançant a cistella sense èxit. Amb el primer, hem mogut la pilota amb bastanta velocitat per acabar amb cistella o en bones accions de tir, acabant anotant tots com ens teniu acostumats a veure.

Cada partit som més madurs i els nervis no ens afecten tant. Sabem gestionar les emocions cada vegada millor amb més fredor i concentració, sense marxar del partit.

Com sempre, no tot són flors i violes. La dada negativa ha estat el percentatge en tirs lliures (1/11). Cada setmana tenim un baix percentatge. Hem de millorar en els entrenaments a tirar amb més concentració. Sembla que no són importants, però en el partit d'avui són 10 punts els que no hem anotat. Per altra banda, ens falta un punt més de concentració en defensa. Moltes vegades el meu ha marxat sol, ens han superat l'1c1 fàcilment, no estem atents a les ajudes... Per això i més, dimarts seguirem treballant.

Felicitats pel partit i bon cap de setmana!
 
 

Comentaris