Crònica Premini masculí: Bàsquet Vilafant Taronja – La Salle F.D Cassanenc

Han jugat: Joan C, Ian C, Pol B, Dídac V, Xavi L, Biel B, Haitam B, Isaac V i Pere A.
Tirs lliures 8/16

Errors

Error garrafal, el meu. Un entrenador de formació no pot perdre els estreps d’aquesta manera i menys davant els seus jugadors, sigui quina sigui la situació i no hi ha cap mena d’excusa possible. Demano disculpes pel meu comportament, tant per la jugada de les tècniques, com per les vàries bronques que van caure a molts dels jugadors. Com vadir una vegada un rei, “me he equivocado y no volverá a pasar”.

Partit ple d’errors, errors que són cada vegada més greus ja que no es veu cap esforç per part dels jugadors, per molt que insistim als entrenament i per molt que els pitin sempre el mateix als partits.
  • Passos de sortida, no puc caminar sense botar la pilota, només puc moure un peu, el de pivot, sense botar la pilota. Portem des del primer dia demanat-ho. 
  • Només puc fer 2 passos per entrar a cistella, si està més lluny que és millor? fer un bot i m’apropo o faig tres passos?
  • Ficar les mans constantment, voler parar amb les mans enlloc del cos. Només puc fer 5 faltes en tot el partit… Quan l’arbitre me’n pita dos o tres, ja he de saber que no ho puc fer, sempre i quan no us agradi més estar a la banqueta que a la pista, si us agrada mirar el partit i no jugar, doncs res, feu faltes, que ja hi acabareu.
  • Tirar de qualsevol manera a la cistella, d’esquenes, de costat, fent un halley up (aliup). Abans teníem el problema des de fora, l’estem rectificant, ara el tindrem sota aro.
  • Botar molt alt o molt poc a poc, ens prenen la pilota sempre.
  • Sortit poc a poc al contraatac, perdent l’avantatge que teníem.
  • Passar-la tard, necessitem masses bots per passar la pilota al que està sol.
  • No passar al que està sol al nostre costat, només al nostre amic. Va haver un quart que només se la passaven dos jugadors, és un esport de 5 jugadors, i si no la toca tothom, hi ha jugadors que s’avorreixen molt!
  • No tot són coses dolentes, hi ha jugadors que comencen a aprofitar els espais que deixen els adversaris, quantes portes enrere es van fer? A mi em queia la bava. Quants passar i tallar vam fer durant el partit, quasi ploro d’emoció. Penseu que és més difícil jugar d’aquesta manera que ficar totes les cistelles fàcils que vam fallar.
Esperem que en Martí superi el mal de panxa que li ha impedit jugar aquests dos últims partits, i com cada dissabte, agrair el cop de mà que ens han donat els jugadors del premini blau, Joan C, i en Pere A.

Ens veiem dilluns seguirem treballant junts per mirar de no tornar a cometre aquests errors.

Amb les emocions vaig oblidar-me de comentar-vos perquè en Martí Descamps estava a la banqueta. És un nou entrenador del premini, que segur que ens ajudarà a millor molt, ja que és un gran jugador, un gran capità i una gran persona. Benvingut Martí.

Comentaris