Crònica Premini masculí: C.B. Sant Feliu 31 – Bàsquet Vilafant 34

Parcials: 4-4, 3-2, 3-2, 6-4, 7-4, 0-9, 4-6, 4-3

Han jugat: Àlex, Marc, Èric, Guillem, Leo C., Iago B., Pol, Pere i Leo B.

Aquest dissabte 26 de Novembre, el premini blau de Vilafant s'ha desplaçat a Sant Feliu de Guíxols per jugar la segona jornada d'aquesta nova fase. Tot i que, per motius de lesions, només van jugar 9 jugadors, el ritme, les ganes de jugar i la intensitat no es va decaure. A més a més, aquest partit demostra que aquesta és la lliga que hem d'estar. Ja que els dos equips estaven al mateix nivell.

El partit es va presentar com un partit de pocs punts i d'anades i vingudes, els primers quarts ens va faltar encert, ja que penso que no van ser quarts per anotar només un o dos bàsquets, sumant-li una mica d'imprecisions en les nostres passades. Després d'encadenar algunes bones accions als finals dels quarts, el partit va anar bastant igualat a la mitja part (16-12).

La segona part va tenir dues cares: o molt bé o molt malament. Va haver-hi un quart que vam sortir adormits i aquest cop el rival ens va aconseguir anotar amb massa facilitat. A més a més, el rebot va ser seu en tot aquest quart. Per altra banda, va haver-hi un altre quart que vam tenir el control total del rebot, les lluites, els tirs còmodes, que ens va fer agafar una petita distància en el marcador. L'últim quart va ser un quart d'infart, ja que el C.B. Sant Feliu va tenir l'oportunitat de fer el triple per anar a la pròrroga. Tot i això vull felicitar a tot l'equip per les ganes que va mostrar, i crec que si seguim així ens ho podem passar molt bé aquesta temporada.