Crònica Premini Masculí Taronja: C.B Santa Coloma de Farnes 27 – Bàsquet Vilafant 72

Han jugat: Joan, Martí, Isaac, Pol, Didac, Xavi, Biel, Haitam, Ian i Ivan

Parcials: 6-8, 0-10, 5-6, 4-14, 4-3,2-10, 2-11, 4-10

Aquest dissabte passat, el preimini masculí taronja va començar la segona fase que durarà fins a final de temporada. El primer partit ens enfrontava contra el C.B Santa Coloma de Farners a la seva pista.

El partit no va tenir gaire història, ja que vam poder dominar amb claredat. Tot i les bones accions individuals dels nostres principals anotadors, es van trobar a faltar accions d'equip. Aquest aspecte intentem posar-nos-hi
de ple, ja que quan si ens trobem un rival al qual no puguem superar amb facilitat, en accions individuals, tindrem difícils problemes per anotar. Per això intentarem insistir i treballar en el joc col·lectiu, ja que és més poderós que el joc individual.

Un altre aspecte que hem de millorar és la defensa 1x1, ja que ens superaven amb massa facilitat. Hem d'entendre que tot hi que fem bé les ajudes, la defensa individual és primordial en aquest esport i hem de sacrificar-nos per aprendre aspectes claus com: la col·locació, l'anticipació, la velocitat de cames, el rebot entre d'altres coses.

No vull que aquesta crònica sigui llegida i pensada solament com aspectes negatius, ja que el partit van demostrar que érem superiors en casi tots els sentits, però crec que els nostres jugadors podien haver fet més per fer veure que som un equip a tenir molt en compte.

Ho anirem treballant!!


Fotos Jose i Josep. Més imatges, aquí.

Comentaris