Crònica Sènior fem.: Bàsquet Vilafant 45 – 60 C.B. Quart - Obres i Serveis Cruz

Bàsquet Vilafant; Laia C (-), Sara (8), Laura (-), Gio (6), Joana (9) – cinc inicial – Meritxell (-), Marta (5), Mar (5), Ari (3) i Carme (9). 14/28 Tirs Lliures, 4 Triples (2 Joana, 1 Mar i Marta). 25 Faltes, Eliminada Laia C al 38’.

CB Quart; Panosa (6), Garcia, A (4), Flores (8), Fàbrega (11), Parella (5) – cinc inicial – Aymerich (4), Garcia, M (4), Costa (-), Jimenez (4) Garcia, A (2) i Godoy (12). 21/33 Tirs Lliures, 3 Triples (Fàbrega, Godoy i Parella). 27 Faltes, Cap Eliminada

Parcials; 8-27, 18-15, 10-11, 9-7

Hem començat el partit al revés de com hauria de ser. Relaxades en defensa i tenses en atac. Resultat 0-16 al 5’ i 13-36 al 15’. A partir d’aquí hem recordat que ho havíem de fer al revés i hem jugat 25’ molt bons (32-24).

De fet, hem començat a jugar a bàsquet al minut 8’ (5-24) però fins a la meitat del 2n quart no hem vist que necessitàvem ser solidàries en defensa per poder millorar. Un exemple, les seves 3 interiors han fet 31 punts però només 5 a la 2a part del partit. Error de les nostres interiors? No només. Error de no anar les 5 al rebot, de no fer 2nes ajudes, i també de ser toves en el 1c1.

La 2a part heu fet una defensa numantina, amb el cor, que tot i les mancances ha estat més que notable. Cal que la fem des del primer segon. Amb 16 avall i amb dos quarts jugats és molt difícil anotar. Si som capaces de fer-ho des del començament potser el resultat serà un altre.

Hem de millorar algunes coses defensivament, sobretot quan les interiors rivals són superiors físicament, hi treballarem. En atac, hem de tenir confiança en les nostres possibilitats tant individuals com col·lectives, hi treballarem. La pilota ha de volar més que botar, hi treballarem. Em penso que la setmana que ve necessitarem 2 divendres...