Crònica Sots 25 masculí: CB Castelló 80 – 70 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Sajet, Ignasi, Peral, Pere, Quique (cinc inicial), Andreu, Brun, Gascón, Crous, Pons, Sergi i Capel.

Parcials: 23-14; 23-15; 13-23; 21-18
1a part

Enfoquem l’inici del partit amb la idea de parar el joc interior del Castelló i intentar donar molta intensitat en defensa per buscar avantatges des del contraatac, però estem amb poc ritme, poques idees en atac, i poc encert. Arribem tard a les ajudes, deixem avantatges massa clares en els seus interiors, que a la vegada ens posen molts problemes a l’ hora d’ atacar en estàtic, i arribem a la mitja part amb un marcador de 46-29.

2a part

Canviem la defensa, busquem una reacció que ens permeti no dependre tant de les accions individuals 1c1 amb els interiors, que ens tenen la partida guanyada, i mica en mica anem retallant diferències. Pugem el ritme del joc, descontrolem el partit fins arribar a posar-nos a-5 i amb l’ opció d’ arribar a -3 en una acció molt clara de contraatac, que ve seguida per un bàsquet seu i tornem a estar a -7. A partir d’ aquí, i col·locant-se el Castelló en zona, tornem a perdre el control del partit, no trobem connexió amb el nostre joc interior, i només trobem opcions en llançaments de tres. El poc encert des de la línia de 6.25 i el domini total del rebot, tant ofensiu com defensiu, del Castelló, els permet a ells trobat bones situacions de recuperació i moltes segones opcions en atac que fan que tornin agafar avantatge en el marcador. Amb el partit ja perdut intentem no perdre l’average, amb accions ràpides i individuals, que al final ens permeten recuperar uns puntets i acabar igualant-lo.

Potser hem notat el cansament del partit del dia abans, potser el partit ha estat mal plantejat, potser només ha sigut un mal dia, potser…….el que sigui, però que ens facin 49 punts amb una part, o que no arribem al 30% en tirs lliures, és una cosa que ens haurem de començar a plantejar i buscar les solucions adequades per encarar aquesta segona volta amb el mateix èxit que la primera.

A seguir…

Comentaris