Crònica Cadet femení: Bàsquet Vilafant 42 - GEIEG UniGirona Negre 52

Han jugat: Íngrid, Sara, Aina, Clara, Ruth, Mireia, Mariona, Carla, Laura, Eva S. i Amàlia

Partit altre cop molt igualat contra un dels equips que lideren la classificació.

Com ja és habitual hem sigut millors a la primera part que a la segona. Mentre ens aguanta el físic tenim les idees més clares i podem sortir jugant ràpid com ens agrada.

A mesura que el partit avança l'esforç i la fatiga que hem acumulat ens passa factura. Avui hem patit molt en l'atac estàtic, que tot i no fer-ho malament del tot, hem de millorar-lo molt davant defenses tan asfixiants com la del rival d'avui. Els entrenadors ens hem de posar les piles i oferir més alternatives per no abusar tant del bot i l'1c1.

L'altre problema ha sigut la sortida de pressió a la segona meitat. I aquest aspecte sí que ens preocupa més perquè està treballat i avui semblàvem l'equip dels primers dies. Insegur i regalant moltíssimes passades al rival.

Per altra banda avui la nostra defensa ha sigut impressionant. No hem parat de lluitar ni hem donat cap pilota per perduda, i si hem tingut opcions fins al minut 38 (amb el marcador empatat) ha sigut precisament per estar tan bé i concentrades darrera, felicitats!!

Seguim creixent i millorant, però no n'hi ha prou. Entrenadors i jugadores hem de continuar posant tot el que tenim, només així seguirem gaudint com fins ara (o més!). Bon pont i ens veiem dimecres!!
 
 

Comentaris