Crònica Infantil femení: Bàsquet Vilafant 22 – 72 C.B. Olot Blau

Han jugat: Dana, Mar, Alena, Daniela, Estela, Mireia, Rita, Nora, Martina, Estel i Carla.

Aquest dissabte hem jugat contra un dels equips forts de la lliga. Aquest partit ens ha de marcat la línia a seguir per ser millor equip, per ser més competitives. Intensitat i concentració.

Defensivament les olotines ens han ensenyat com a partir d'una bona defensa es generen cistelles fàcils. El nostre balanç defensiu no ha estat al millor nivell i ens han agafat l'esquena moltes vegades. 

Això és a causa de quedar-nos mirant la pilota quan la perdem en comptes de baixar el més ràpid possible a defensar, mentre les rivals corren cap a la nostra cistella.

Tot i això, hem estat valentes en l'1x1 i hem tret la pilota amb criteri moltes vegades. Seguim cometent l'error de justificar les nostres errades amb coses externes que no podem controlar. Generem moltes situacions bones de tir, tot i que el nostre encert és baix. Hem de continuar tirant, ja que no fer-ho normalment és sinònim de pilota perduda.

I tornant al principi, la intensitat i la concentració només hi ha una manera de millorar-les els dissabtes, que ens els entrenaments les exercitem al 100%.

Ens veiem divendres, que dimarts és festa!

Comentaris