Crònica Mini masc.: Bàsquet Vilafant Blau 53 – 87 B.C. Fontajau

Bàsquet Vilafant: Èric, Rubén, Biel, Roger, Xavier, Arnau, Pau, Àxel, Galdric i Bernat. 4 /10 Tirs Lliures, 3 Triples (1 Bernat, 1 Rubén i 1 Biel). 15 Faltes. Cap Eliminat.

Parcials: 7-8, 14-4, 6-5, 2-15, 6-16, 6-9, 8-12, 4-18.

Avui hem començat la segona ronda de partits. Això ens comporta rivals nous que crec que tenen un nivell similar al nostre. A més a més, a partir d’ara cada vegada ens haurem d’espavilar més. Però per això fa falta que tots volguem aprendre.

Bon inici de partit, amb més alts que baixos. Tot i que hi ha aspectes a millorar, tan tècnics com tàctics, en general bé. Fins i tot s’han pogut veure jugades maques.

Llàstima que aquesta dinàmica s’ha perdut a partir del 4t quart. No sé si és que l’altre equip ha entrat en el partit, que nosaltres n’hem volgut sortir, o simultàniament les dues opcions, però és clar que hem baixat els braços. No córrer per anar a defensar, tirar amb la dreta en una entrada amb l’esquerra o fer males passades que acaben en mans del rival, són coses que ja no ens haurien de passar.

Després del descans continuem igual, les coses no surten com nosaltres volem, no ens sentim a gust i donem el partit per perdut.

Nois, el partit té 8 quarts. No serveixen de res 3 quarts bons si llavors en fem 5 de dolents. Sabem com hem de jugar. Tenim una pilota i dos cistelles. En una hi volem ficar la pilota i en l’altra volem que l’equip rival no ens la fiqui. A partir d’aquí només cal cap, concentració i ganes. Ara hem de ser capaços d’aprendre del partit per seguir millorant. I això només s’assoleix treballant.

Bones festes.

Comentaris