Crònica Mini masculí: Bàsquet Vilafant Taronja 69 - 65 CB Grifeu Llançà Groc

Han jugat: Rubén, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep, Enric i Martí. 5 triples (2 Pep, 2 Arnau i Neó). Tirs lliures (4/10). 14 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 14-7, 4-10, 10-4, 8-6, 11-5, 9-9, 4-6. 9-18

Últim partit de la primera volta i últim partit de l'any. contra un dels grans equips d'aquesta lliga.

Hem començat molt intensos i concentrats. Al 2n quart, el Llançà s'ha posat les piles i ens ha sobtat i no hem sabut reaccionar i continuar al mateix nivell que el 1r. A partir d'aquí, partit molt igualat, tret de l'últim quart ja que el Llançà ha anat a arriscar i ha pujat la intensitat i la agressivitat, cosa que no ens hem sabut afrontar aquesta situació.

Tenim estones que ens despistem i no estem concentrats. No puc marxar del partit i començar a córrer pel mig sense pilota, botar després d'aconseguir un rebot defensiu entre companys i rivals. Som minis i ja hem de començar a assimilar aquests conceptes que cada dia us anem dient. Quan voleu sou molt madurs i, els entrenadors creiem que quan us hi poseu i jugueu en equip, sou el més letal i millor de la lliga. Per això, haig d'estar concentrat pel partit tan a l'escalfament i tan jugant o estant a la banqueta fins al final del partit.

Avui no hem anotat tots, però hi han hagut 5 jugadors que han fet 10 o més punts. Això és bastant imparable. Avui i la resta de partits, mostra l'equip que som.

Felicitats i ens veiem dimarts! Penseu en l'amic invisible i els qui facin el regal als entrenadors, ja us els podeu currar...

Bon cap de setmana!

Comentaris