Crònica Mini masculí: C.B. Campdevànol A 40 – Bàsquet Vilafant Blau 76

Bàsquet Vilafant: Èric, Rubén, Biel, Roger, Xavier, Arnau, Àxel i Bernat. 2/8 Tirs Lliures, 4 Triples (2 Eric, 1 Arnau i 1 Xavier). 9 Faltes. Cap Eliminat.

Parcials: 2-9, 8-7, 4-6, 7-4, 2-22, 6-6, 9-16, 2-6.

Avui hem anat amb el mini blau fins a Campdevànol. Tot i les dificultats inicials, com la de jugar a una hora que no estem acostumats o la d’anar amb només 8 jugadors, hem demostrat que si volem podem jugar a bàsquet.

Ja sabíem des d’un inici que tots havíem de jugar molta estona. Això suposa un esforç extra per part de tothom. Hem començat el partit centrats i amb ganes. Sabíem el que havíem de fer (defensa entre jugador i cistella, jugar oberts en atac, els que no tenen pilota córrer per les bandes, etc). Però a mesura que ens anàvem apropant al descans el nivell ha baixat.

Vull destacar en aquest partit la importància de l’esforç i les ganes. Després d’una petita reflexió a la mitja part sortim concentrats i juguem a allò que ens agrada, el bàsquet. Així, amb més alts que baixos concloem un bon partit.

En aquest partit s’han vist detalls molt bons com el saber jugar en equip quan toca o la millora en aspectes individuals respecte a l’inici de temporada. Però no ens encantem, eh nois! Tot just estem a l’inici del camí, perquè tot i la satisfacció general pel que fa el partit, encara hem de solucionar molts
aspectes com voler la pilota (hem de llançar-nos a lluitar totes les pilotes), seleccionar la millor opció en atac (hem de saber veure quan és millor tirar, entrar o passar) o estar concentrats tot el partit, perquè encara tenim “despistes” en certs moments.

Així doncs, a seguir treballant.
 
 
 
 

Comentaris