Crònica Premini Blau: C.B Banyoles 23 – Bàsquet Vilafant Blau 37

Han jugat: Haitam, Roger, Ivan, Àlex, Marc, Iago F, Iago V, Pere, Guillem, Pol i Leo V.
Parcials: 9-4, 2-4, 2-5, 4-8, 2-4, 2-8,0-2 i 2-2.

Aquest dissabte el premini blau del Bàsquet Vilafant es va desplaçar a la pista del C.B Banyoles. Els primers quarts van estar marcats per moltes pèrdues de pilotes i manca de concentració en defensa. El premini no es trobava bé a la pista, ambient fred, rival intens, idees poc clares... Un cop varen passar els dos primers quarts l'equip va començar a ficar-se dins el partit. Ja no fèiem tantes errades de bot, lluitàvem les pilotes dividides i executàvem bones passades, cosa que es va reflectir en bàsquets fàcils i bàsquets en segones opcions. Aquesta concentració de l'equip va fer que agaféssim un lleuger avantatge en el marcador. Tot hi això, no vam ser capaços de mantenir aquest nivell de concentració tot el partit.

Com a reflexió final cal dir que va ser un mal partit per part nostre, ja que si no ens concentrem des del primer minut i no lluitem cada pilota els 5 jugadors de pista, ens costarà molt evolucionar.

Desitjar-vos a tots un Bon Nadal i un Feliç any Nou!! Segur que unes setmanes de descans ens aniran bé per començar amb més ganes l'any que ve.
 
 
 

Comentaris