Crònica Sots 25 masculí: Bàsquet Vilafant 89 - CB Roses 42

Martí P.(2), Arnau P.(7), Andreu(7), Aleix(10), Pau C., Martí D.(2), Eduard(5), Brun(11), Pau G.(18), Sergi(13), Pere(14).

Triples: 3 Pau G., Brun, Sergi ; 1 Aleix, Arnau P., Eduard
Tirs lliures 7/10

El meu segon partit davant del sots25 tenia el repte de la convocatòria. No era gens fàcil, feia falta la implicació dels jugadors que havien de doblar amb el sènior.

Un cop més aquest jugadors no ens van defraudar i van demostrar que la seva implicació en aquest apassionant projecte, que hem engegat aquesta temporada, és absoluta.

Onze jugadors per afrontar un partit amb les màximes garanties.

El partit començava lent, amb falta d'idees en atac, xocant una vegada rere l'altre amb la defensa del Roses. Ens faltava intensitat en defensa i una mica d'encert en el tir exterior.

Al final del primer quart comencem a carburar.

Principi del segon quart 19 a 0 en cinc minuts, capgirem el marcador i ja no deixem d'ampliar les diferències fins al final del partit.

Cal destacar l'encert exterior en aquest partit, però hem de tenir clar que aquest ve de la bona circulació de pilota, no d'accions aïllades. Quan juguem com un equip tots sumeu i això és el més important.