Crònica Cadet femení: Bàsquet Vilafant 56 - 47 Freskibo CB Blanes

Han jugat: Ruth, Eva T., Íngrid, Núria, Mariona, Laura, Carla, Xènia, Martina i Mireia.

Primer partit a casa després de les vacances i, per fi, primera victòria del curs davant el Blanes.

El partit ha començat amb força encert per part nostre i amb una bona defensa i treball de totes les jugadores. Tot i això es fallaven situacions claríssimes i cometíem pèrdues no forçades que ens penalitzaven, sumat als habituals problemes amb el rebot, feien que marxéssim al descans per sota al marcador i amb la sensació que la bona feina dels primers 10 minuts no havia tingut continuïtat amb els 10 següents.

A la represa, i contra tot pronòstic, hem millorat les nostres prestacions i excepte 4 o 5 minuts de desconnexió hem jugat un bon bàsquet amb molta concentració i intensitat. El resultat és el de menys però ajuda a veure que pas a pas i mica en mica anem progressant al ritme adequat.

A millorar tenim un munt d coses, però hem de vigilar en errar situacions tan clares com les d'avui i també els tirs lliures. Ha estat dramàtic. 10/29 és més que millorable. Treballarem per aconseguir-ho.

Moltes felicitats i agrair a les petites l'ajuda que ens han donat. Sou imprescindibles per aquest equip. Moltes gràcies i felicitats a totes, bon cap de setmana!!
 

Comentaris